Pozita: Print operator
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Full-time
Paga: Kompetitive
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 31/03/2023

Kriteret

  • Të ketë përvojë në fushën e printimit digjital
  • Të ketë njohuri në përdorimin e makinerive të printimit (kryesisht Mimaki)
  • Të ketë njohuri në programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
  • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë

Benefitet

  • Shujtë ditore të mbuluar nga Chameleon
  • Pagesë të kontributeve dhe pensioneve
  • Kontratë të rregullt të punës

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm Apliko tani (nuk kërkohet CV)
Numri i kontaktit: +383 45 577 570

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
CHAMELEON PRINT
Shikoni profilin
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
045 577 570 045 577**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Reklamim & Marketing
27 Mars, 2023 nga Limpo Shpk
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Audio Teknik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga AMC CORPORATION
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Monter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Agjent/e Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
2 Mars, 2023 nga pronari.com
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023