10 Mars, 2023

MedikosPharma është themeluar në vitin 2006.
Medikospharma është përfaqsuese e brendeve të njohura siç janë: Humana, Nip, Cosmea dhe Jean Carol të cilat ofrohen në treg me çmime të volitshme për konsumatoret. Operimi i Medikospharma shtrihet në tërë territorin e Shqipëris dhe Kosovës.
Medikospharma ka momentalish 15 të punësuar.

Misioni ynë
Misioni ynë është që të jemi lider në distribuim të produkteve në Kosovë dhe Shqipëri, duke ofruar produkte të markave të njohura që kanë nëvoj konsumatorët në tregun tonë.

Medikos hap konkurs për pozitën: Agjent/e i/e Shitjes në Terren

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve për neonatologji dhe pediatri
  • Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
  • Bën analizë dhe strategji të tregut
  • Të jetë në gjendje gatishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup

Kriteret

  • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
  • Eksperienca e punës (e preferuar)
  • Aftësi të mira komunikuese dhe te jetë fleksibel
  • Aftësi të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
  • Posedim të patent shoferit kategoria B

Për informata rreth pozitës telefono në numrin: 044 495 520

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 April, 2023
Medikos Pharma
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Themelimi
2006
Telefoni
044 495 520 044 495**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Agjente e Shitjes
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Mars, 2023 nga YLLI PASHTRIKU
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023