Ne jemi një kompani mobiljesh e specializuar në pjesët elegante dhe moderne për çdo dhomë të shtëpisë tuaj.

Ne jemi në kërkim për Aktor/e

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.
Apliko duke plotësuar formularin në linkun: hr.diellihome.com

Ne ofrojmë

  • Pagat më të mira në treg
  • Sigurim shëndetsor
  • Kontratë afatgjate
  • Rregullat dhe Kushtet sipas Ligjit të punës

Facebook : facebook.com/diellihome
Twitter: twitter.com/diellihome
Instagram: instagram.com/diellihome
Website: https://www.diellihome.com/

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
13 April, 2023
Dielli Home L.L.C.
Shikoni profilin
Industria
Kreativitet & Dizajn
Telefoni
049 738 000 049 738**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë