16 Mars, 2023

Pozita: Arkatar/e
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Full-time (Kohë e plotë)
Paga: Bazuar në profilin e punës dhe eksperiencës së kandidatit
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 10/04/2023

Si Arkëtar/e, përgjegjësia juaj kryesore është të përpunoni me saktësi transaksionet e klientëve dhe të ofroni shërbim të shkëlqyer ndaj klientit. Ju do të jeni përgjegjës për funksionimin e arkës, trajtimin e pagesave me para në dorë dhe kartën e kreditit dhe për të siguruar që shuma e saktë e ndryshimit t’u kthehet klientëve.
Përveç përpunimit të transaksioneve, ju do të jeni gjithashtu përgjegjës për mbajtjen e një hapësire pune të pastër dhe të organizuar, rimbushjen e mallrave dhe ndihmën me pyetjet dhe kërkesat e klientëve. Juu duhet të keni aftësi të shkëlqyera komunikimi për të bashkëvepruar me klientët në një mënyrë miqësore dhe profesionale.
Nëse ju pëlqen të punoni me njerëz, keni aftësi të forta organizative dhe komunikuese dhe jeni të kënaqur me trajtimin e parave dhe transaksioneve, atëherë një karrierë si arkëtar mund të jetë një përshtatje e mirë për ju.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Prezantimi i produktit ose shërbimit
 • Përgjigjja e pyetjeve të klientit
 • Mbyllja e shitjeve
 • Ofrimi i një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit
 • Ruajtja e të dhënave të shitjeve
 • Qëndrimi i përditësuar me tendencat e tregut

Kriteret

 • Aftësi të mësoj shpejt
 • Aftësitë e komunikimit
 • Aftësitë bindëse
 • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
 • Përshtatshmëria

Aplikoni duke vizituar dyqanin (e preferueshme) ose në numrin e telefonit: 049 958 224

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
5 April, 2023
LIFESTYLE PRISHTINA
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Telefoni
049 958 224 049 958**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
31 Mars, 2023 nga Autosallon Alberti
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
31 Mars, 2023 nga BONITAS
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitje
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës/e në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Merchandiser/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Alm Group
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Nova Light
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
27 Mars, 2023 nga EsteMed Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023