13 Mars, 2023

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Ne po rritemi edhe në “Prishtina Mall” dhe të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë në piken e re, ftohen që të aplikojnë për pozitën: Arkatare

Kualifikimet

  • Shkollë e mesme e përfunduar ose më shumë
  • Aftësi elementare matematikore
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të ndjekin procedurat e rregullta të transaksionit.
  • Përvojë pune si arkatare (opsionale, por preferohen)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Pranimi i pagesave nga klientët dhe dhënia e kthimit të duhur
  • Zgjidhja e çdo problemi me transaksionet e klientëve
  • Mbajtja e regjistrit të transaksioneve në mënyrë të saktë dhe efektive

Konkurrentët e interesuar duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
13 April, 2023
Industria
Shitje
Themelimi
2009
Telefoni
049 716 075 049 716**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitje
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës/e në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Merchandiser/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Alm Group
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Nova Light
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
27 Mars, 2023 nga EsteMed Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Asistent/e e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Mars, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
23 Mars, 2023 nga EMPORIUM KOSOVA
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023