Pozita: Arkitekt/e – 2 Vende
Orari i punës: Full-time (Orari i plotë)
Lokacioni:
Gjilan

Përmbledhje

Historia e suksesit të mobilerisë Palma filloi në vitin 2000 në qytetin e Vitisë, ku nga një magazinë e thjeshtë në hapsirë prej 700 metra katrorë, me sukses bëhej shitja me shumicë dhe pakicë e mobiljeve të importuara nga Italia. Për një kohë shumë të shkurtë mobileria Palma arriti që të bëhet prodhuesi më i madh i kuzhinave në Ballkan.

Si Arkitekt/e, përgjegjësia juaj kryesore është të projektoni dhe planifikoni ndërtesa, hapësira dhe struktura të tjera fizike. Ju do të punoni me klientët për të kuptuar nevojat dhe qëllimet e tyre, për të zhvilluar konceptet e projektimit dhe për të krijuar plane dhe specifikime të detajuara për ndërtimin.
Detyrat e tjera përfshijnë kryerjen e vizitave në terren, analizimin e faktorëve mjedisorë dhe kontekstualë dhe menaxhimin e projekteve në të gjitha fazat e zhvillimit. Ju gjithashtu do të bashkëpunoni me inxhinierë, kontraktorë dhe profesionistë të tjerë për të siguruar që dizajnet të jenë praktike, të realizueshme dhe të përmbushin të gjitha kodet dhe rregulloret përkatëse.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Projektimi i ndërtesave dhe strukturave – kjo mund të përfshijë krijimin e vizatimeve, modeleve dhe specifikimeve të detajuara
 • Takimi me klientët dhe palët e tjera të interesuara për të kuptuar nevojat dhe preferencat e tyre dhe për të siguruar që dizajnet tuaja të përmbushin pritshmëritë e tyre
 • Përgatitja dhe paraqitja e propozimeve
 • Marrja e lejeve dhe miratimeve
 • Koordinimi me kontraktorët dhe profesionistët e tjerë inxhinierët dhe profesionistët e tjerë për të siguruar që planet tuaja të zbatohen në mënyrë korrekte.
 • Mbikëqyrja e ndërtimit
 • Sigurimi i standardeve të sigurisë dhe mjedisit
 • Edukimi i vazhdueshëm dhe zhvillimi profesional

Kriteret

 • Aftësi të forta projektimi dhe aftësi për të krijuar dizajne funksionale, estetikisht të këndshme dhe të qëndrueshme për mjedisin për ndërtesat dhe strukturat e tjera.
 • Njohuri të teknikave të ndërtimit
 • Aftësitë e menaxhimit të projektit
 • Aftësitë e komunikimit
 • Etika dhe profesionalizmi
 • Diplomë në Arkitekturë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Përvoja
Min 1 vit
Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
Mobileria Palma
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2000
Telefoni
049 480 236 049 480**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan