“Mettro Studio” është një kompani e prodhimit të videove dhe është e specializuar në krijimin e përmbajtjes për mediat sociale. Nga zhvillimi i konceptit dhe para-produksioni e deri te filmimi dhe montazhi, Mettro synon të sjellë art, DIY dhe receta gatimi si përvoja të jashtëzakonshme për të gjitha familjet.

“Mettro Studio” L.L.C. shpall vende të lira pune për: 2 Artizanë (artistë) që janë të dalluar në riparime shtëpiake, DIY (Bëje Vet), gatim dhe art.

Kualifikimet dhe kriteret

  • Krijimi i prototipeve dhe modeleve të objekteve që skicohen
  • Zhvillimi i koncepteve dhe ideve të reja krijues.
  • Hulumtimi i trendeve artizanale
  • Përgjegjësi që çdo produkt të realizohet sipas kërkesave të producentit ose drejtorit kreativ

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Për më shumë informata kontaktoni në 049 46 46 93

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
METTRO STUDIO
Shikoni profilin
Industria
Krijues dixhital
Telefoni
049 46 46 93 049 46 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Pre Press - Teknik Shtypi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
29 Mars, 2023 nga Vitorja Decor
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Monter për Tapeta
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
29 Mars, 2023 nga Vitorja Decor
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Nail Artist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
17 Mars, 2023 nga Donjetë Jashari
I vlefshëm deri më: 17 April, 2023
Rrobaqepës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
14 Mars, 2023 nga VJOLLCA LLAPASHTICA
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Patronist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
14 Mars, 2023 nga VJOLLCA LLAPASHTICA
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023