Pozita: AUDIO TEKNIK/TEKNIK ZËRI
Vendi i punës: Prishtinë
Paga mujore bazë 550€ Neto (Ngritje page sipas avansimit)
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 15/04/2023

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Përgaditë pajisjet e zërimit për montim, transporton, monton dhe demonton pajisjet
  • Sistemon pajisjet në depo dhe terren dhe i mirëmbanë ato
  • Manipulon me miksetë zërimi i pavarur apo me asistencë nëse është e nevojshme

Kualifikimet e kërkuara

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
  • Të ketë njohuri bazike në teknikën e zërimit.
  • E preferueshme përvojë e punës me audio sisteme apo përvoje pune qoft në sektorin e koncerteve apo dasmave apo aktiviteteve të ngjashme

Benefitet

  • Pagesë e trustit
  • Pagesë e orëve shtesë pas orarit të rregullt prej 8 orë punë
  • Banim i siguruar në Prishtinë

Vërejtje: Kushdo që ka njohuri të avancuar në miksim zërimi nga shkollimi apo pervojë pune në koncerte LIVE me bende të ndryshme, mund të negociohet paga e lartshënuar.

Të interesuarit të dergojnë të dhënat e tyre në Viber në numrin +38344105305

Të gjithë që dergojnë të dhënat e tyre në viber ose email do të kontaktohen pas datës 27.03.2023.
Ju mund të aplikoni përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
15 April, 2023
AMC CORPORATION
Shikoni profilin
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
044 105 305 044 105**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Reklamim & Marketing
27 Mars, 2023 nga Limpo Shpk
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Print Operator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Monter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Agjent/e Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
2 Mars, 2023 nga pronari.com
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023