Pixel Print hap konkurs për vende të lira pune për pozitën: Dizajner/e Grafik/e

Kualifikimet

  • I diplomuar në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik
  • Minimum 2 vjet pervojë pune në fusha relevante si advertising, social media, brand identity design
  • Të punojë me Adobe InDesign, Illustrator, Coreldraw dhe Photoshop
  • Aftësi te menaxhimit në një ambient super dinamik pune
  • Energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofrojë ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
  • Aftësi bashkëpunuese

Lloji i punësimit: Full Time
Lokacioni: Prishtinë
Orari i punës: 08:15 – 17:00

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Përvoja
Min 2 vjet
Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
PIXEL PRINT
Shikoni profilin
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
049 332 300 049 332**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Reklamim & Marketing
27 Mars, 2023 nga Limpo Shpk
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Audio Teknik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga AMC CORPORATION
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Print Operator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Monter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Agjent/e Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
2 Mars, 2023 nga pronari.com
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023