Pozita: Enëlarës
Lokacioni: Tek Terminali i Vjetër i Aeroportit
Orari: Full-time (Orar i plotë)
Data e hapjes: 17/03/2023
Data e mbylljes: 17/04/2023

Hotel Galla mirëpret aplikimet tuaja për pozitën: Enëlarës/e

Kriteret

  • Të ketë aftësi të mira organizative
  • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
  • Të ketë aftësi të punës në ekip
  • Përvojë adekuate pune (e preferueshme)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë të kontaktojnë në numrin +38349382500.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
HOTEL GALLA
Shikoni profilin
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 382 382 049 382**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Ndihmëse Kuzhine
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Jaffa Food and Sweets
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier/e
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
17 Mars, 2023 nga HOTEL GALLA
I vlefshëm deri më: 17 April, 2023