Pozita: Enëlarës/e
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Full-time (Orar i plotë)

“Venus Hotel” është hotel me 5 yje që ndodhet në autostradën Prishtinë-Lipjan, larg zhurmës së qytetit. Ajo ofron pothuajse 37 dhoma, 3 salla konferencash, 2 salla dasmash, një restorant, një bar, një qendër spa dhe Wellness, një qendër fitnesi dhe pak më shumë se 230 vende parkimi. Venus Hotel është i njohur për angazhimin e tij për të siguruar kënaqësinë e klientit, stafin miqësor dhe dygjuhësh, aftësitë e tij ndërpersonale të nivelit të lartë dhe shumë më tepër. Ne besojmë se cilësi të tilla kanë potencialin të çojnë në një marrëdhënie të shkëlqyer mes nesh dhe mysafirëve tanë.

Venus Hotel mirëpret aplikimet tuaja për pozitën: Enëlarës/e

Kriteret

  • Të ketë aftësi të mira organizative
  • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
  • Të ketë aftësi të punës në ekip
  • Përvojë adekuate pune (e preferueshme)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani për detaje të tjera +383 49 40 30 30

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
VENUS HOTEL
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 403 030 049 403**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Ndihmës Kuzhinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Star Sun
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Ndihmëse në kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Tartine
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
24 Mars, 2023 nga Union Restaurant
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
24 Mars, 2023 nga Hotel Garden
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Ndihmës Shankist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga N'Peshk Terrace Restaurant
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Ndihmës kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga N'Peshk Terrace Restaurant
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga Pano Pizza
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga PIZZA HOUSE
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023