Pozita: Instalues dhe Serviser i paisjeve klimatizuese dhe ventiluese
Lloji i punës: Full-time
Orari i punës 8:00 – 17:00 (E Hënë – E Shtune)
Vendi i punës: Obiliq

Kualifikimet

Njohuri bazike për instalimin e kondicionerëve, pompave termike, sistemit të ngrohjes etj.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë përmes butonit Apliko tani për informata shtesë kontaktoni në numrin +383 44 742 552

Konkursi është i hapur deri me datën 06/04/23

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
6 April, 2023
PRIMUS ENGINEERING
Shikoni profilin
Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Themelimi
2000
Telefoni
044 278 686 044 278**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina