Pozita: Kamarier/e
Lokacioni: Fushë Kosovë
Orari: Full-time (Orar i plotë)

Përmbledhje

Si kamerier/e, përgjegjësia juaj kryesore është të ofroni shërbim të shkëlqyer ndaj klientit për mysafirët që vizitojnë restorantin. Ju do të përshëndesni klientët, do të merrni porosi, do të shërbeni ushqim dhe pije dhe do të trajtoni transaksionet e pagesave. Për më tepër, do t’ju duhet të keni njohuri të mira të artikujve të menusë dhe të jeni në gjendje t’u bëni rekomandime klientëve bazuar në preferencat e tyre.
Detyrat e tjera përfshijnë mbajtjen e një zone ngrënieje të pastër dhe të organizuar, vendosjen e tavolinave, përgatitjen e erëzave dhe sigurimin që të gjitha veglat dhe pajisjet të jenë të pastra dhe funksionale. Është gjithashtu thelbësore që të punohet në bashkëpunim me stafin e kuzhinës për të siguruar që ushqimi të përgatitet dhe t’u dorëzohet klientëve në kohën e duhur.

Dertyrat dhe Përgjegjësitë

 • Mikëpritja e klientëve
 • Merrni porosi dhe ofroni rekomandime
 • Shërbejini klientëve ushqim dhe pije duke u siguruar që çdo porosi të jetë e saktë dhe në kohë.
 • Procedoni pagesat
 • Përgatitni tavolina me enë, peceta dhe erëza përpara se të mbërrijnë klientët, pastroni tavolinat dhe pastroni ato pasi klientët të largohen.
 • Bashkëpunoni me stafin e kuzhinës
 • Ofroni shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit
 • Mbani një mjedis të pastër pune – Mbani zonën e ngrënies të pastër dhe të organizuar dhe sigurohuni që enët dhe pajisjet të jenë të pastra dhe funksionale.
 • Ndiqni udhëzimet e sigurisë dhe higjienës

Kriteret

 • Aftësi të mira komunikimi
 • Aftësi të shërbimit ndaj klientit
 • Vëmendje ndaj detajeve
 • Aftësitë për të kryer shumë detyra
 • Ju duhet të jeni në gjendje të mbani mend porositë dhe artikujt e menusë
 • Fleksibiliteti
 • Bashkëpunues

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: 049 201 366.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
Albi Caffe Bar
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 201 366 049 201**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shankiste
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Jaffa Food and Sweets
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Jaffa Food and Sweets
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
21 Mars, 2023 nga Mero
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Shankiste
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
20 Mars, 2023 nga Don Doner
I vlefshëm deri më: 20 June, 2023
Kamarier/e
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
17 Mars, 2023 nga HOTEL GALLA
I vlefshëm deri më: 17 April, 2023
Shankist/e
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
14 Mars, 2023 nga Albi Caffe Bar
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023