Duke u rritur çdo ditë e më tepër klientela, lind edhe nevoja të zgjerojmë stafin në mënyrë që të jemi sa me profesional dhe efikas në sherbimin ndaj jush. Andaj Massa Restaurant konkurs për pozitën e mëposhtme: Kuzhinier/e

Për të caktuar intervistën ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit: 044 404 505

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Massa Restaurant
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 404 505 044 404**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Praktikant/e
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
9 Mars, 2023 nga Massa Restaurant
I vlefshëm deri më: 9 April, 2023
Pizzaman
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
9 Mars, 2023 nga Massa Restaurant
I vlefshëm deri më: 9 April, 2023
Kamarier/e
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
9 Mars, 2023 nga Massa Restaurant
I vlefshëm deri më: 9 April, 2023