Përmbledhje

Në My Way ofrojmë një atmosferë të relaksuar dhe të sofistikuar për ju për të shijuar një shumëllojshmëri të gjerë të pijeve dhe koktejeve. Bari ynë është vendi i përsosur për t’u çlodhur pas një dite të gjatë ose për t’u takuar me miqtë në një mjedis të rehatshëm dhe tërheqës.

Ne jemi duke kërkuar anëtarë të rinj t’i bashkangjiten ekipit tonë.

Pozita: Kuzhinier/e
Lokacioni: Prishtinë
Orari i punës: Full-time (Orar i plotë)
Data e hapjes: 15/03/2023
Data e mbylljes: 15/04/2023

Si kuzhinier, detyra juaj kryesore është të krijoni pjata të shijshme dhe tërheqëse për klientët. Ju do të jeni përgjegjës për mbikëqyrjen e operacioneve të kuzhinës, menaxhimin e një ekipi kuzhinierësh dhe personeli tjetër të kuzhinës dhe për të siguruar që çdo pjatë të përmbushë pritshmëritë e klientëve tuaj.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Zhvillimi i menyve
 • Përgatitja e pjatave
 • Stafi menaxhues
 • Ruajtja e pastërtisë
 • Menaxhimi i kostove
 • Mësimi i aftësive të reja
 • Shërbimi ndaj klientit

Kriteret

 • Aftësitë e kuzhinës
 • Kreativiteti
 • Vëmendje ndaj detajeve
 • Aftësitë drejtuese
 • Menaxhimi i kohës
 • Njohuri për sigurinë ushqimore
 • Aftësitë e komunikimit

Të gjithë të interesuarit që deshirojnë të aplikojnë, na kontaktoni përmes numrit të kontaktit:

+383 45 515 383

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
15 April, 2023
My Way Lounge Bar
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 515 383 045 515**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Banakier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shankiste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Kamariere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Ndihmëse në kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Tartine
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Green Lounge
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Ndihmës/e Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023