14 Mars, 2023

Pozita: Mirëmbajtës/e
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Full-time (Orar i plotë)

“Venus Hotel” është hotel me 5 yje që ndodhet në autostradën Prishtinë-Lipjan, larg zhurmës së qytetit. Ajo ofron pothuajse 37 dhoma, 3 salla konferencash, 2 salla dasmash, një restorant, një bar, një qendër spa dhe Wellness, një qendër fitnesi dhe pak më shumë se 230 vende parkimi. Venus Hotel është i njohur për angazhimin e tij për të siguruar kënaqësinë e klientit, stafin miqësor dhe dygjuhësh, aftësitë e tij ndërpersonale të nivelit të lartë dhe shumë më tepër. Ne besojmë se cilësi të tilla kanë potencialin të çojnë në një marrëdhënie të shkëlqyer mes nesh dhe mysafirëve tanë.

Venus Hotel mirëpret aplikimet tuaja për pozitën: Mirëmbajtës/e

Kriteret

  • Të ketë aftësi të mira organizative
  • Të jetë energjik/e dhe i/e motivuar
  • Të ketë aftësi të punës në ekip
  • Përvojë adekuate pune (e preferueshme)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani për detaje të tjera +383 49 40 30 30

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
VENUS HOTEL
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 403 030 049 403**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Pastrues/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
28 Mars, 2023 nga Spitali Italian i Syrit
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Staf Teknik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
27 Mars, 2023 nga Green Steam
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
22 Mars, 2023 nga Fivestar Fitness
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Mirëmbajtëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
20 Mars, 2023 nga Albed
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Mirëmbajtës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
16 Mars, 2023 nga LAGUNA SH.P.K
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Mirëmbajtje
16 Mars, 2023 nga LAGUNA SH.P.K
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
10 Mars, 2023 nga Fivestar Fitness
I vlefshëm deri më: 8 April, 2023
Punëtor në depo
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
9 Mars, 2023 nga MERIDIAN CORPORATION
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023