10 Mars, 2023

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Mirëmbajtës/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat

  • Pastrimi i të gjitha hapësirave, mirëmbajtja e pajisjeve të Fitnesit dhe të sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
  • Kontrollimi i rregullt i të gjithahapësirave duke përdorurvetë iniciativë për të caktuarprioritetet për punët më urgjente
  • Të sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
  • Përkushtim dhe kujdes ndaj stafit dhe klientëve
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat

  • Të ketë shkathtësi të mira fizike
  • Të ketë eksperiencë të punës
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

  • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës
  • Ambient profesional dhe motivues

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 April, 2023
Fivestar Fitness
Shikoni profilin
Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 241 765 045 241**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Pastrues/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
28 Mars, 2023 nga Spitali Italian i Syrit
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Staf Teknik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
27 Mars, 2023 nga Green Steam
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
22 Mars, 2023 nga Fivestar Fitness
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Mirëmbajtëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
20 Mars, 2023 nga Albed
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Mirëmbajtës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
16 Mars, 2023 nga LAGUNA SH.P.K
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Mirëmbajtje
16 Mars, 2023 nga LAGUNA SH.P.K
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
14 Mars, 2023 nga VENUS HOTEL
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Punëtor në depo
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
9 Mars, 2023 nga MERIDIAN CORPORATION
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023