10 Mars, 2023

Fabrika për prodhimin e dyerve te brendshme nga druri “TREVENTI GROUP SHPK” ne Rr.Avdyl Henci ne Henc, Fushë Kosovë, shpall konkurs për vende të lira pune: Mjeshtër – 3 Pozita

Kriteret

  • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e dyerve te brendshme duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet te ketë përvoj pune

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Kontaktoni në numrat: 044 120 720 dhe 049 120 720

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
TREVENTI GROUP SHPK
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 120 720 044 120**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Punëtorë
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
22 Mars, 2023 nga Art Aluminium
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023