Pozita: Nail Artist
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Full-time

Përmbledhje

Një artist i thonjve është një profesionist i specializuar në krijimin e modeleve unike dhe artistike në thonjtë. Arti i thonjve është bërë gjithnjë e më popullor vitet e fundit, me njerëzit që kërkojnë të shprehin stilin e tyre personal dhe t’i shtojnë pak më shumë pamjes së tyre. Artistët e thonjve përdorin një sërë mjetesh dhe teknikash për të krijuar dizajne, modele dhe tekstura të ndërlikuara në thonjtë.

Arti i thonjve mund të bëhet si në thonjtë natyralë ashtu edhe në thonjtë artificialë, si akrilikët ose xhel. Procesi zakonisht përfshin pastrimin dhe formësimin e thonjve, aplikimin e një shtrese bazë dhe më pas përdorimin e teknikave të ndryshme për të krijuar dizajnin e dëshiruar. Disa teknika të zakonshme të përdorura nga artistët e thonjve përfshijnë stampimin, shabllonin, pikturimin me dorë të lirë dhe shtimin e zbukurimeve si diamantët e rremë, rruaza ose shkëlqim

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Konsultimi me klientët për të diskutuar dizajnin e tyre të dëshiruar të thonjve
 • Ofrimi i shërbimeve të thonjve
 • Pastrimi, mbushja, formimi dhe lyerja e thonjve, si dhe aplikimi i zgjatimeve ose përmirësimeve të tjera të thonjve.
 • Krijimi i modeleve unike
 • Ruajtja e një hapësire pune të pastër dhe të sigurt
 • Vazhdimi me trendet e industrisë

Kriteret

 • Të kenë përvojë pune (2vjet)
 • Të shfaqin aftësi komunikuese
 • Të jenë të gatshme dhe motivuara për punë

Benefitet

 • Pagë fikse | përqindje
 • Kontratë pune

Të interesuarat për këtë pozitë të l;ajmrohen në numrin: +383 45 588 303

Përvoja
Miin 2 vite
Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Donjetë Jashari
Shikoni profilin
Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
045 588 303 045 588**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Pre Press - Teknik Shtypi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
29 Mars, 2023 nga Vitorja Decor
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Monter për Tapeta
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
29 Mars, 2023 nga Vitorja Decor
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Rrobaqepës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
14 Mars, 2023 nga VJOLLCA LLAPASHTICA
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Patronist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
14 Mars, 2023 nga VJOLLCA LLAPASHTICA
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Artizanë/Artist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
3 Mars, 2023 nga METTRO STUDIO
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023