Pozita: Ndihmës/e kuzhine
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Full-time (Kohë e plotë

Përmbledhje

Si ndihmëss kuzhinier, përgjegjësia juaj kryesore është të ndihmoni stafin e kuzhinës në përgatitjen dhe gatimin e vakteve. Ju do të jeni përgjegjës për kryerjen e një sërë detyrash, të tilla si larja dhe copëtimi i perimeve, matja dhe përzierja e përbërësve dhe pastrimi dhe dezinfektimi i pajisjeve dhe sipërfaqeve të kuzhinës.
Përveç detyrave të përgatitjes dhe pastrimit të ushqimit, ju mund të jeni gjithashtu përgjegjës për të ndihmuar me detyra të tjera në kuzhinë, të tilla si marrja e inventarit të furnizimeve, grumbullimi i rafteve dhe ndihma me dërgesat.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Ndiqni udhëzimet
  • Të punoni mirë në një mjedis ekipor
  • Të keni aftësi të mira të menaxhimit të kohës
  • Të jeni të gatshëm për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta

Kriteret

  • Kujdes ndaj detajeve
  • Aftësi të mira komunikimi
  • Aftësitë e menaxhimit të kohës:
  • Aftësia për të punuar në një ekip
  • Gatishmëria për të mësuar

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë ne numrin e telefonit: 049 521 111 

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
16 April, 2023
Select Restaurant
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 521 111 049 521**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kuzhinier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Kuzhinier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
22 Mars, 2023 nga Walker's Food & Catering
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Ndihmës/e Kuzhinier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
21 Mars, 2023 nga Walker's Food & Catering
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
20 Mars, 2023 nga Four Points by Sheraton Prishtina
I vlefshëm deri më: 5 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
17 Mars, 2023 nga Matu Bistro
I vlefshëm deri më: 17 April, 2023
Kuzhinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Mars, 2023 nga 4 STINËT COFFEE SHOP AND MORE
I vlefshëm deri më: 30 March, 2023