6 Mars, 2023

International Security është një kompani e sigurimit Fizik dhe Elektronk licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme me bazë në Prishtinë, e cila është e përqendruar në sektorin e sigurisë fizike dhe monitorimit të alarmave dhe kamerave.
Aftesitë dhe njohuritë teknike të ekipit tonë të menaxhimit të sigurisë garantojnë një partneritet dinamik, të fuqishëm dhe të qndrueshëm që siguron një nivel të ri të sherbimeve të sigurimit të cilesisë së lartë për të dy sektorët publik dhe privat në Republikën e Kosovës
Ne jemi në sherbim të klientëve 24×7 me shërbimet tona profesionale të sigurisë…

International Security njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm dhe ofrojmë kontrata për kohë të caktuar si dhe kontrata afatgjatë.

Pozita: Ndihmës Monter – 2 Vende

Për secilin puntor/e kompania ofron Sigurim Shëndetësor Individual, që të punësuarit/et në kompaninë tonë të ndihen më të sigurtë dhe më komod në punë. Gjithashtu ofrojmë paga konkuruese në treg, më një sistem të mirërregulluar financiar, me pagesa të plota të kontributeve bazuar në ligjet në fuqi.

Mënyra e aplikimit: Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 – 17:00 në zyret Qëndrore të Kompanisë. Adresa: Rr. “Imzot Nikëprelaj”, Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com.

Për informata shtesë na kontaktoni: 049 748 481

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
International Security
Shikoni profilin
Industria
Siguri
Telefoni
049 748 481 049 748**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

PUNËTOR SIGURIMI
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Siguri
28 Mars, 2023 nga JAGUAR SECURITY
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Punëtor i sigurimit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Siguri
21 Mars, 2023 nga Derand Hotel
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Roje të Sigurimit Fizik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Siguri
6 Mars, 2023 nga International Security
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023