Fabrika më e specializuar për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe fasadave nga alumini. LINE GROUP Sh.P.K. shpall konkurs: Ndihmës në Montimin e Dyerve dhe Dritareve – 6 Vende
Lokacioni: Pejë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Të ndihmojë në kryerjen e punëve rreth montimit të dyerve dhe dritareve
  • Të kryej punë siç përcaktohen nga mjeshtri i montimit dhe nën mbikëqyrjen e tij
  • Të konsultohet me mjeshtrin e montimit në lidhje me pozicionet dhe mënyrën e vendosjes
  • T’i kryej të gjitha punët që lidhen me pozitën e tij

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

  • Të ketë patentë shofer
  • Të ketë aftësi në caktimin e prioriteteve dhe për punë të pavarur

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani. Për detaje rreth pozitës telefono në numrin 049 232 003.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1990
Telefoni
049 232 003 049 232**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Operator Paketimi
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
27 Mars, 2023 nga Korporata RUGOVE
I vlefshëm deri më: 10 April, 2023
Prodhim & Fabrikë
6 Mars, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Prodhim & Fabrikë
6 Mars, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Mjeshtër Montimi
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
6 Mars, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023