Nëse keni deshirë me na u bashku, kemi vend për ju.
Erblin Xerxa Hair shpallë konkurs pune për: Parukier/e

Kualifikimet

  • Edukimi dhe trajnimi
  • Licencimi dhe certifikimi
  • Aftësitë teknike
  • Kreativiteti
  • Aftësitë e komunikimit
  • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
  • Aftësitë e menaxhimit të kohës

Nëse keni deshirë dhe vullnet që ëndrren tuaj ta bëni realitet përmes punës suaj dhe hapësirës tonë, aplikoni në numrin +38344409701

Afati i fundit per aplikim: 10 Prill 2023.

Përvoja
Min 1 vit
Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
ERBLIN XËRXA – Hair Studio
Shikoni profilin
Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044 409 701 044 409**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Operatore Shërbim Klienti
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
29 Mars, 2023 nga Delta Pharma
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Call Agent
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
27 Mars, 2023 nga Tx Uper Technical Support
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Operator për Call Center
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
20 Mars, 2023 nga Green Marketing
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Agjent/e të Thirrjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
17 Mars, 2023 nga Ps Comunication
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të litra pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
15 Mars, 2023 nga JD LLC
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
3 Mars, 2023 nga BO BOWLING
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023