10 Mars, 2023

PROTON QERAMIKA shpall konkurs për: Pastrues/e
Lokacioni: Pejë

Si dhe në numrin e telefonit përkatës Pejë 044 394 884

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
PROTON QERAMIKA
Shikoni profilin
Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
1992
Telefoni
049 619 004 049 619**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë