Emona Center është kompani në sektorin e shitjes me shumicë, pakicë dhe ndërtim. Fillet si biznes i familjes Mikullovci, datojnë që nga viti 1976.

Emona Center aktualisht operon me 18 pika, në 7 qytete të Kosovës. Rezultat i rritjes sonë të vazhdueshme vit pas viti është “OFERTA, SHËRBIMI DHE CILËSIA”, të cilën ua ofrojmë konsumatorëve tanë pa ndërprerje.

Njohuritë dhe Shkathtësitë

  • Të ketë përvojë në punë të njejtë apo të ngjashme
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar
  • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe punë individuale

Lokacioni: rruga “Çajupi” nr. 09. Ne Fushe Kosove.

Aplikacionet mund te merren ne cdo pike te Emona Center sh.p.k. dhe te dorezohen ne njesine ku aplikojne apo permes emailit info@emonacenter.com

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 April, 2023
Emona Center
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Themelimi
1976
Telefoni
028 572 766 028 572**** Shfaq
Vendndodhja
Vushtrri

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Merchandisere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
27 Mars, 2023 nga Ledo SH.P.K
I vlefshëm deri më: 26 April, 2023
Punëtor në Depo
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
27 Mars, 2023 nga Grand Bau
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Depoist/Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
22 Mars, 2023 nga My Toys
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Komercialist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
22 Mars, 2023 nga My Toys
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
TEKNIK
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
21 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 5 April, 2023
Punëtor në depo
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
10 Mars, 2023 nga PROTON QERAMIKA
I vlefshëm deri më: 10 April, 2023