9 Mars, 2023

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për: Punëtor në depo

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat

  • Palimi i mallrave si dhe mirëmbajtja e pastërtisë sipas standardeve
  • Përgatitja dhe kompletimi i porosive sipas fletëporosisë për dorëzim ose pranim
  • Renditjen dhe palimin e stokut
  • Zbaton detyrat ditore dhe bashkëpunon me mbikëqyrësin që ato të kryhen në mënyrë efikase
  • Punë tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit

Kualifikimet Profesionale

  • Shkollimi i mesëm
  • I/e motivuar dhe ambicioz/e
  • I përshtatshem në punë ekipore
  • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

Konkursi qëndron i hapur prej datës 08 Mars, 2023 deri më 31 Mars, 2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
MERIDIAN CORPORATION
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
038 40 43 40 038 40 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Pastrues/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
28 Mars, 2023 nga Spitali Italian i Syrit
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Staf Teknik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
27 Mars, 2023 nga Green Steam
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
22 Mars, 2023 nga Fivestar Fitness
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Mirëmbajtëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
20 Mars, 2023 nga Albed
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Mirëmbajtës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
16 Mars, 2023 nga LAGUNA SH.P.K
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Mirëmbajtje
16 Mars, 2023 nga LAGUNA SH.P.K
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
14 Mars, 2023 nga VENUS HOTEL
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Mirëmbajtës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
10 Mars, 2023 nga Fivestar Fitness
I vlefshëm deri më: 8 April, 2023