PROTON QERAMIKA shpall konkurs për: Punëtor në depo

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret

  • Posedimi i patent shoferit

Të interesuarit mund të lajmërohen në pikën në Prishtinë në Magjistralen Prishtinë – Shkup.

Si dhe në numrin e telefonit përkatës për Prishtinë 049 619 004

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
PROTON QERAMIKA
Shikoni profilin
Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
1992
Telefoni
049 619 004 049 619**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Sektoriste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
30 Mars, 2023 nga Butiku 77
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Merchandisere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
27 Mars, 2023 nga Ledo SH.P.K
I vlefshëm deri më: 26 April, 2023
Punëtor në Depo
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
27 Mars, 2023 nga Grand Bau
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Depoist/Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
22 Mars, 2023 nga My Toys
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Komercialist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
22 Mars, 2023 nga My Toys
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
TEKNIK
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
21 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 5 April, 2023
Pranues Malli/Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
8 Mars, 2023 nga Emona Center
I vlefshëm deri më: 8 April, 2023