Pozita e punës: Punëtor në Pompë
Lokacioni: Prishtinë (Bregu i Diellit, Veternik, Shkabaj) Ferizaj
Lloji i punës: Fleksibil

Njerëzit tanë punojnë së bashku në disa nga projektet më novatore dhe emocionuese për energjinë në botë. Një fuqi punëtore e shumëllojshme dhe një ambient pune gjithëpërfshirës janë elementë jetikë për suksesin tonë, duke çuar në arritjen e inovacioneve më të mëdha dhe zgjidhjeve më të mira.

Trajnimi profesional, programet e zhvillimit dhe mbështetja e vazhdueshme do të thotë se njerëzve tanë u jepet çdo mundësi për të arritur potencialin e tyre. Madje edhe programet tona të lidershipit u japin mundësi individëve të talentuar të bëhen drejtuesit e së nesërmes në industrinë e energjisë. 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • NDIHMESA E KLIENTËVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE
  • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE
  • ARRITJA E OBJEKTIVAVE TË SHITJES
  • KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARRËDHËNIEVE POZITIVE ME KLIENTË
  • MIRËMBAJTJA E AMBIENTIT TË BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTËRTISË DHE GJENDJES TEKNIKE

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • EKSPERIENCË NË SHITJE
  • SHKATHËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE NEGOCIATAVE
  • SHKOLLIMI I MESËM
  • PËRSHTATJA NË PUNË EKIPORE

Aplikimin mund ta bëni përmes butonit Apliko tani.

Për informata shtesë telefononi në numrin +38349940014

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Shell Kosova
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Telefoni
0800 500 50 0800 50**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga BO BOWLING
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Vende të lira pune
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga EURO1
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Sektoriste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
30 Mars, 2023 nga Butiku 77
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Agjent/e për Shitje
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Euro Fly
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Agjentë të Shitjes
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga WATER BOUTIQUE
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Vozitës
Graçanicë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
30 Mars, 2023 nga OAZA COMPANY
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Elektricist
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Energji & Shërbimet Komunale
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Reklamim & Marketing
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Burimet Njerëzore
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023