Pozita: Recepsionist/e
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Full-time (Orar i plotë)

Një recepsionist hoteli është përgjegjës për mirëseardhjen e mysafirëve kur ata mbërrijnë në hotel, për t’i kontrolluar ata dhe për t’u ofruar atyre çdo informacion të nevojshëm në lidhje me hotelin dhe lehtësitë e tij. Ata gjithashtu mund të trajtojnë pyetjet, kërkesat dhe ankesat e të ftuarve dhe të bëjnë rregullime për shërbime të tilla si transporti, rezervimet në restorante dhe turne. Për më tepër, recepsionistët e hotelit mund të jenë përgjegjës për përpunimin e pagesave, menaxhimin e disponueshmërisë së dhomave dhe koordinimin me stafin tjetër të hotelit për të siguruar që mysafirët të kenë një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm. Në Venus Hotel vlerësojmë komunikimin e fortë, shërbimin ndaj klientit dhe aftësitë organizative.

Përgjegjësitë

  • Menaxhon rezervimet e dhomave online, telefonike dhe personalisht
  • Mirëpret mysafirët, , shpërndan çelësat e dhomave dhe shpjegon politikat e hotelit
  • Perfundon pagesa nga klientët
  • Përgjigjet çështjeve dhe ankesave të mysafirëve në mënyrë miqësore dhe në kohë
  • Shpjegon komoditetet dhe atraksionet lokale për mysafirët
  • Punoni me anëtarët e tjerë të stafit për të siguruar që të gjitha dhomat e mysafirëve të përmbushin standardet e hotelit dhe të akomodojnë çdo nevojë të veçantë të klientit

Kualifikimet

  • Diplomë e shkollës së mesme
  • Përvojë në shërbimin ndaj klientit
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal
  • Njohja e gjuhës Angleze (obligative)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani për detaje të tjera +383 49 40 30 30

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
VENUS HOTEL
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 403 030 049 403**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Guest Relations & Hostess
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
21 Mars, 2023 nga Derand Hotel
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
21 Mars, 2023 nga Derand Hotel
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Recepcionist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
21 Mars, 2023 nga Derand Hotel
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
16 Mars, 2023 nga VOTRA Travel
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Agjent/e Turistik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
10 Mars, 2023 nga Fly Hello Travel
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023