Pozita: Recepsioniste
Lokacioni: Prizren
Lloji i punës: Full-time
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 16/04/2023

Përshkrimi i detyrës

Recepsionistja është përgjegjëse për të siguruar një pritje miqësore dhe efikase për të gjithë klientët. Të luajë një rol në drejtimin e përgjithshëm të recepsionit dhe për të ndihmuar kolegët dhe klientët aktual dhe potencial Është përgjegjëse për rezervimet e dhomave.

Detyrat kryesore dhe përgjegjësitë

 • Të jetë e aftë t’i shërbej klientëve sipas kërkesave të tyre, të jetë fleksibile dhe komunikative si me klientët ashtu edhe me kolegët, si dhe të jetë e gatshme qe t’i siguroj shërbim të shkëlqyer klientëve
 • E aftë për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientët dhe për t’i ndihmuar atyre rreth kërkesave dhe ankesave
 • E aftë për t’i siguruar qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëm klientëve
 • E aftë për të ndërmarrë detyra të përgjithshme të recepsionit, duke përfshirë telefonatat që vijnë nga brenda dhe jashtë Hotelit
 • E aftë për t’u siguruar që të gjitha rezervimet dhe anulimet janë përpunuar në mënyrë efikase
 • Check in dhe Check Out, Pagesat.
 • Kontrollimi dhe evidentimi ditor i faturave dhe arkës
 • T’i zbatoj me përgjegjësi detyrat që i percaktohen nga stafi menaxhues
 • Entuziaste për punë
 • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndërpersonale dhe punë ekipore

Kualifikimet

 • Shkolla e mesme obligative
 • Pervoja e mëparshme si recepsioniste (E preferueshme)

Të interesuarat për këtë pozitë pune të aplikojnë përmes butonit Apliko tani ose në numrin e telefonit +383 44 734 000

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
16 April, 2023
Classic Hotel Prizren
Shikoni profilin
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
044 734 000 044 734**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Mirëmbajtëse
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
21 Mars, 2023 nga Classic Hotel Prizren
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023