Pozita: Recepsionise
Lokacioni: Terminali i Vjetër i Aeroportit.
Lloji i punës: Full-time
Data e hapjes: 17/03/2023
Data e mbylljes: 05/04/2023

Përshkrimi i përgjithshëm i punës

Recepsionistja është përgjegjëse për të siguruar një pritje miqësore dhe efikase për të gjithë klientët. Të luajë një rol në drejtimin e përgjithshëm të recepsionit dhe për të ndihmuar kolegët dhe klientët aktual dhe potencial. Është përgjegjëse për rezervimet e dhomave.

Detyrat kryesore dhe Përgjegjësitë

 • Të jetë e aftë t’i shërbej klientëve sipas kërkesave të tyre, të jetë fleksibile dhe komunikative si me klientët ashtu edhe me kolegët, si dhe të jetë e gatshme qe t’i siguroj shërbim të shkëlqyer klientëve
 • E aftë për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientët dhe për t’i ndihmuar atyre rreth kërkesave dhe ankesave
 • E aftë për t’i siguruar qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëm klientëve
 • E aftë për të ndërmarrë detyra të përgjithshme të recepsionit, duke përfshirë telefonatat që vijnë nga brenda dhe jashtë Hotelit
 • E aftë për t’u siguruar që të gjitha rezervimet dhe anulimet janë përpunuar në mënyrë efikase
 • Check in dhe Check Out, Pagesat.
 • Kontrollimi dhe evidentimi ditor i faturave dhe arkës
 • T’i zbatoj me përgjegjësi detyrat që i percaktohen nga stafi menaxhues
 • Entuziaste për punë
 • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndërpersonale dhe punë ekipore

Kualifikimet

 • Shkolla e mesme obligative
 • Pervoja e mëparshme si recepsioniste (E preferueshme)
 • Gjuha angleze (Obligative)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë të kontaktojnë në numrin +38349382500.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
HOTEL GALLA
Shikoni profilin
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 382 382 049 382**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë