IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Ne po rritemi edhe në “Prishtina Mall” dhe të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë në piken e re, ftohen që të aplikojnë për pozitën: Sektoriste

Kualifikimet

  • Shkollë e mesme e përfunduar ose më shumë
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe vendosmëri për të ndihmuar klientët
  • Aftësi elementare matematikore

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Vendosja dhe mirëmbajtja e produkteve në raft
  • Sigurimi që çdo produkt të ketë një çmim të saktë dhe pozicionim të mirë
  • Asistimi i klientëve në zgjedhjen e produktit të duhur

Konkurrentët e interesuar duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
13 April, 2023
Industria
Shitje
Themelimi
2009
Telefoni
049 716 075 049 716**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Ndihmës Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
21 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Deposit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
21 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 16 April, 2023