16 Mars, 2023

Pozita: Shitës/e
Lokacioni: Prishtina Mall
Lloji i punës: Full-time (Kohë e plotë)
Paga: Paga konkuruese(bazuar në profilin e punës dhe eksperiencës së kandidatit)
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 10/04/2023

Si Shitës/e është e rëndësishme t’u komunikoni vlerën e produktit ose shërbimit tuaj klientëve të mundshëm.
Një aspekt tjetër kyç i shitjeve të suksesshme është ndërtimi i besimit me klientët. Kjo mund të arrihet duke qenë transparent në lidhje me çmimet, politikat dhe proceset tuaja, si dhe duke ofruar shërbim dhe mbështetje të shkëlqyer ndaj klientit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Prezantimi i produktit ose shërbimit
 • Përgjigjja e pyetjeve të klientit
 • Mbyllja e shitjeve
 • Ofrimi i një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit
 • Ruajtja e të dhënave të shitjeve
 • Qëndrimi i përditësuar me tendencat e tregut

Kriteret

 • Aftësi të mësoj shpejt
 • Aftësitë e komunikimit
 • Aftësitë bindëse
 • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
 • Përshtatshmëria

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 520 205 045 520**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
31 Mars, 2023 nga Autosallon Alberti
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
31 Mars, 2023 nga BONITAS
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitje
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës/e në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Merchandiser/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Alm Group
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Nova Light
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
27 Mars, 2023 nga EsteMed Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023