6 Mars, 2023

BUKA ka arritë që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde të larta. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, senduiҫe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka Coffee Shop ju ftojmë të aplikoni për: Shitëse

Lokacioni: Buka Coffee Shop – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat

 • Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanet e Buka Coffee Shop
 • Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës
 • Përgatit, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
 • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte
 • Kujdesit për shërbim të klientëve
 • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Kualifikimet

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 03 Mars 2023 deri më 31 Mars 2023.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Buka Bakery
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
038 603 521 038 603**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitje
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës/e në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Merchandiser/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Alm Group
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Nova Light
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
27 Mars, 2023 nga EsteMed Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Asistent/e e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Mars, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
23 Mars, 2023 nga EMPORIUM KOSOVA
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023