15 Mars, 2023

Përmbledhje

Othman është dyqan i enëve të kuzhinës, ne ofrojmë një gamë të gjerë veglash dhe aksesorësh kuzhine me cilësi të lartë për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e gatimit dhe pjekjes. Nga enët e gatimit dhe enët e pjekjes tek pajisjet dhe pajisjet, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të krijuar ushqime dhe ushqime të shijshme në kuzhinën tuaj të shtëpisë.

Othman po hapet në Prishtina Mall dhe hap pozita të lira pune:

Pozita: Shitëse
Lokacioni: Prishtina Mall
Orari i punës: Full-time (Orar i plotë)
Data e hapjes: 15/03/2023
Data e mbylljes: 08/04/2023

Si Shitëse është e rëndësishme t’u komunikoni vlerën e produktit ose shërbimit tuaj klientëve të mundshëm.

Si Shitëse është e rëndësishme të jesh i/e pasionuar dhe i/e ditur për atë që po shet. Duke besuar sinqerisht në vlerën e produktit ose shërbimit tuaj dhe duke e komunikuar në mënyrë efektive atë vlerë tek klientët potencialë, ju mund të rrisni shitjet dhe të ndërtoni një bazë besnike klientësh.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Prezantimi i produkteve
 • Përgjigjja e pyetjeve të klientit
 • Mbyllja e shitjeve
 • Ofrimi i një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit
 • Ruajtja e të dhënave të shitjeve
 • Qëndrimi i përditësuar me tendencat e tregut

Kriteret

 • Aftësi të mësoj shpejt
 • Aftësitë e komunikimit
 • Aftësitë bindëse
 • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
 • Përshtatshmëria

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 April, 2023
OTHMAN MALL
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 325 154 049 325**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës/e në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Merchandiser/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Alm Group
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Nova Light
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
27 Mars, 2023 nga EsteMed Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Asistent/e e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Mars, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
23 Mars, 2023 nga EMPORIUM KOSOVA
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Mars, 2023 nga Grafiti Shoes
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023