TRIP TAXI po rritet çdo ditë dhe ne po kërkojmë: Shofer/e – 10 Vende.

Për aplikim dhe më shumë informata kontaktoni këtë numër: +383 48 10 10 52

APLIKO TANI dhe bëhu pjesë e TRIPIT.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
044 101 050 044 101**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Automobilistikë & Transport
27 Mars, 2023 nga Green Steam
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Vende te lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
24 Mars, 2023 nga Allzone Kosova
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
23 Mars, 2023 nga Pano Pizza
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
22 Mars, 2023 nga AB BAJRAMI SHPK
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Vozitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
22 Mars, 2023 nga RADIO TAXI GETI
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
20 Mars, 2023 nga Vlora Commerce
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Transporter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
7 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Transporter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
7 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023