IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Ne po rritemi edhe në “Prishtina Mall” dhe të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë në piken e re, ftohen që të aplikojnë për pozitën: Shofer në terren

Kualifikimet

  • Kategoria e vozitjes B
  • Përvojë në drejtimin e makinave në rrugë
  • Aftësi të mira komunikuese dhe vendosmëri për të arritur destinacionet me kohë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Transporti i produkteve nga depoja në destinacionet e klientëve.
  • Sigurimi që produktet të mbërrijnë në destinacionet e tyre me kohë dhe pa dëmtime.
  • Asistimi në ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve.

Konkurrentët e interesuar duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
13 April, 2023
Industria
Shitje
Themelimi
2009
Telefoni
049 716 075 049 716**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende te lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
24 Mars, 2023 nga Allzone Kosova
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
22 Mars, 2023 nga AB BAJRAMI SHPK
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Vozitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
22 Mars, 2023 nga RADIO TAXI GETI
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
21 Mars, 2023 nga Derand Hotel
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
20 Mars, 2023 nga Vlora Commerce
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Shofer/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
1 Mars, 2023 nga TRIP TAXI
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023