AZTECH është kompania lider në Kosovë në shitjen me pakicë të produkteve elektrike shtëpiake. AZTECH sjell vazhdimisht risi elektronike dhe shumëllojshmëri produktesh nga të gjitha kategoritë. Kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. AZTECH shpall konkurs për pozitën: Transporter për kategorinë B

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Kryen transportin e mallrave nëpër lokacionet e caktuara
  • Planifikon itinerarin dhe kujdeset për arritjen me kohë në lokacionet e caktuara
  • Përkujdeset që vetura të jetë në gjendje të mirë teknike dhe se i plotëson kërkesat relevante
  • Përgjegjës për raportimin e defekteve dhe të aksidenteve të automjetit
  • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi

Kualifikimet

  • Të posedoj patentë shofer të kategorisë B
  • Së paku 2 vite përvojë pune relevante
  • Të jetë metodik dhe i organizuar
  • Fleksibil dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 31.03.2023.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Përvoja
Min 2 vite
Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
AZTECH ELECTRONICS
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Themelimi
2008
Telefoni
038 600 556 038 600**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Automobilistikë & Transport
27 Mars, 2023 nga Green Steam
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Vende te lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
24 Mars, 2023 nga Allzone Kosova
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
23 Mars, 2023 nga Pano Pizza
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
22 Mars, 2023 nga AB BAJRAMI SHPK
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Vozitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
22 Mars, 2023 nga RADIO TAXI GETI
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Shofer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
20 Mars, 2023 nga Vlora Commerce
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Transporter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
7 Mars, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Vozitës Autobusi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
6 Mars, 2023 nga Barileva Turist
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023