Fabrika e Mermerit dhe Granitit Terrastone Kosova shpall konkurs për 3 Pozita të punës:

Operator i Makinerisë
Operator i Kranit
Shofer Kamioni (Kategoria CE)

Lokacioni: Milloshevë, Obiliq

Afati për aplikim deri më: 01.04.2023

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në 045 810 777

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
1 April, 2023
Terrastone Kosova
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 810 777 045 810**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq