17 Mars, 2023

Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në tetë qytetet kryesore të Kosovës. Me moton “n’derë të shtëpisë” qëllimi ynë është shërbimi i konsumatorëve tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

Ne operojmë me 41 dyqane në tetë (8) qytetet më të mëdha në Kosovë: Prishtinë, Fushë Kosovë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, dhe Gjakovë.

Meridian Express është ndërtuar me vizionin për t’u shërbyer konsumatorëve në çdo lagje, me qëllim që të kursejmë kohën e tyre, të ofrojmë produkteve të freskëta, profesionalizëm në një ambient të këndshëm që promovon standarde të larta të mikëpritjes e shërbimit.

Meridian Express synon të jetë prezent me dyqane (të vogla ose të mesme) në të gjitha hapësirat strategjike në Kosovë duke pasur qëllim gjithmonë operimin në bazë të standardeve ndërkombëtare sa i përket dizajnit, planit të shtrirjes dhe ofrimit të produkteve.

Njohuritë mbi tregun, kreativiteti, eksperienca, dhe dedikimi i stafit: janë ambasadorët tonë në treg, duke kultivuar standarde të larta të shërbimit dhe etikave në ambientin e punës.

Prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë në pozitat e lira si më poshtë:

Menaxher/e i/e Pikës
Menaxher/e i/e Pikës – Food Service
Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës
Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës – Food Service
Mbikëqyrës/e i/e Pikës – Food Service
Përgjegjës/e i/e Ndërrimit
Pranues/e Malli
Kuzhinier/e
Asistent/e Kuzhinier/e
Arkëtar/e
Sektorist/e
Punëtor/e në Food Service
Shitës/e
Kamarier/e
Pastrues/e

Lokacioni: Prishtinë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani duke cekur pozitën për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 17 Prill 2023.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Menaxherial, Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i lartë (Senior-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Meridian Express
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Telefoni
038 402 040 038 402**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
23 Mars, 2023 nga Optika & More
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Mars, 2023 nga Mobileria DONI-SH
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Mars, 2023 nga Grafiti Shoes
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Mars, 2023 nga Denis Gafurri - Sales Training
I vlefshëm deri më: 10 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Mars, 2023 nga Crocs Kosova
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Mars, 2023 nga Glamour Accessories
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Asistente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Mars, 2023 nga Sophie Home Decor
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Shitës/e në Gift Shop
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Mars, 2023 nga Zhabari Print
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023