Përmbledhje

Ne krenohemi që ofrojmë një atmosferë të ngrohtë dhe tërheqëse që ndihet si në shtëpinë tonë. Menuja jonë përmban pjata klasike bistro me një ndryshim modern, duke përdorur vetëm përbërësit më të mirë dhe më të freskët të marrë nga fermerët dhe furnitorët vendas.

Ekipi ynë i kuzhinierëve të aftë është i apasionuar pas krijimit të ushqimeve të shijshme dhe komode që do t’ju bëjnë të ndiheni të kënaqur dhe të ushqyer. Nga supat dhe sallatat tona të bëra vetë deri te ushqimet e shijshme dhe ëmbëlsirat tona dekadente, çdo pjatë përgatitet me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve.

Së shpejti, lokali Matú Bistro do të hapet në Prishtina Mall dhe këto janë pozitat e lira për të cilat ju ftojmë të aplikoni:

Menaxher (2 pozita)
Kuzhinier për ushqime të shëndetshme (healthy) (1 pozitë)
Ndihmës kuzhinier/e (3 pozita)
Banakier/e per kafe (2 pozita)
Banakier/e per produktet e tjera te banakut (3 pozita)
Enëlarëse (3 pozita)
Kamarier/e (10 pozita)

Të interesuarit të aplikojnë përmes butinit Apliko tani duke bashkangjitur CV-në.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Menaxherial, Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Matu Bistro
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
048 299 948 048 299**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Ndihmës Kuzhinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Star Sun
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Ndihmëse në kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Tartine
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
24 Mars, 2023 nga Union Restaurant
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
24 Mars, 2023 nga Hotel Garden
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Ndihmës Shankist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga N'Peshk Terrace Restaurant
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Ndihmës kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga N'Peshk Terrace Restaurant
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga Pano Pizza
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
23 Mars, 2023 nga PIZZA HOUSE
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023