Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
15 April, 2023
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
045 900 045 045 900**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Operator për Call Center
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
20 Mars, 2023 nga Green Marketing
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Agjent/e të Thirrjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
17 Mars, 2023 nga Ps Comunication
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023