“Mettro Studio” është një kompani e prodhimit të videove dhe është e specializuar në krijimin e përmbajtjes për mediat sociale. Nga zhvillimi i konceptit dhe para-produksioni e deri te filmimi dhe montazhi, Mettro synon të sjellë art, DIY dhe receta gatimi si përvoja të jashtëzakonshme për të gjitha familjet.

“Mettro Studio” L.L.C. shpall vende të lira pune për: 2 video editorë

Kualifikimet dhe kriteret

  • Njohuri të mira me Adobe Premier Pro
  • Përvoja e punës në video-projekte
  • Shkathtësi, përpikëri dhe kreativitet në punë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Për më shumë informata kontaktoni në 049 46 46 93

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
METTRO STUDIO
Shikoni profilin
Industria
Krijues dixhital
Telefoni
049 46 46 93 049 46 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Video Editor/Animator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Gazetari, Shtyp & Media
24 Mars, 2023 nga Dark Blue Cave
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Kameramanë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Gazetari, Shtyp & Media
3 Mars, 2023 nga METTRO STUDIO
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023