Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË
Lokacioni: Fushë Kosovë
Lloji i punës: Full-time

Njerëzit tanë punojnë së bashku në disa nga projektet më novatore dhe emocionuese për energjinë në botë. Një fuqi punëtore e shumëllojshme dhe një ambient pune gjithëpërfshirës janë elementë jetikë për suksesin tonë, duke çuar në arritjen e inovacioneve më të mëdha dhe zgjidhjeve më të mira.

Trajnimi profesional, programet e zhvillimit dhe mbështetja e vazhdueshme do të thotë se njerëzve tanë u jepet çdo mundësi për të arritur potencialin e tyre. Madje edhe programet tona të lidershipit u japin mundësi individëve të talentuar të bëhen drejtuesit e së nesërmes në industrinë e energjisë. 

Dokumentat e nevojshme për aplikim

  • Patent shoferin (kategorin C – valide)
  • ADR (valide)
  • Çertifikatën e mjekut (valide)
  • Pasaportën (valide)
  • Çertifikatën CPC (e preferuar)
  • Dokumentin që nuk jeni nën hetime (obligative)

Aplikimin mund ta bëni përmes butonit Apliko tani.

Për informata shtesë telefononi në numrin +38349940014

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Shell Kosova
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Telefoni
0800 500 50 0800 50**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina