Kërkoni punë
24 Gusht, 2023

Administratore

Solid Group është në kërkim të një Administratoreje qe do të asistoj në punët e përgjithshme administrative të zyrës.

Kandidatet duhet të kenë njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur).

Përvoja e mëhershme në pozita të ngjashme do të konsiderohet përparësi.

Dërgoni CV-në tuaj duke klikuar butonin Apliko tani. Për më shumë informacione, na kontaktoni në numrin 045 549 833.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
23 September, 2023
Solid Group Shpk
Shikoni profilin
Industria
Blerje & Shitje
Themelimi
1989
Telefoni
044 826 208 044 826**** Shfaq
Vendndodhja
Vushtrri

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Asistente Administrative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Junior CRM Administrator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
28 Gusht, 2023 nga GDS DATA LLC
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Asistente Administrative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Help Desk
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
24 Gusht, 2023 nga COIN LLC
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)