Kërkoni punë
1 Shtator, 2023

Konkurs

Numri Pozitave: 3

Kohëzgjatja e konkursit: 01.09.2023 – 01.10.2023

Agjent/e Tregtar/e – 3 pozita

Dokumentacioni i nevojshëm

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi (deshmitë e punësimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i/e afërt me koleget dhe klientët

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike (Aura Cosmetics) dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tij/saj
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen

Lokacioni: Fushë Kosovë, Prishtinë

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre duke aplikuar butonin Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
1 October, 2023
Bimer Group
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Shtator, 2023 nga Flutra Shoes
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Shitëse në Showroom
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga Babija Commerce
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023