Kërkoni punë
13 Shtator, 2023

Sh.P.K “LINE Group” FASAL

Prishtinë, Kosovë

Tel. 049 232 003

info@linegroup-ks.com

www.linegroup-ks.com

Fabrika me e specializuar për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe Fasadave nga alumini. LINE GROUP Sh.P.K. shpall:

Konkurs për Agjent të Shtijes

Përshkrimi i Përgjithshëm:

Jemi në kërkim të një Agjenti të Shtijes të përkushtuar dhe të pasionuar që do të përfaqësojë kompaninë tonë në shitjen e dritareve të plastikës dhe aluminit, si dhe dyerve të brendshme nga druri.

Ky konkurs është një mundësi e shkëlqyeshme për të bashkëpunuar me një kompani të njohur në tregun e ndërtimit dhe dizajnit të brendshëm.

Përshkrimi i Detyrave:

Agjenti i Shtijes do të ketë përgjegjësitë e mëposhtme:

 • Identifikimi i klientëve potencialë dhe zhvillimi i marrëdhënieve të reja me ta
 • Paraqitja e produkteve tona dhe ofrimit të këshillave të nevojshme për klientët
 • Përgatitja dhe prezantimi i ofertave të personalizuara për klientët
 • Menaxhimi i komunikimit me klientët, duke përfshirë përgjigjen ndaj pyetjeve dhe kërkesave të tyre
 • Ndihmimi në koordinimin e porosisë dhe shpërndarjen e produkteve tek klientët
 • Monitorimi i tregut dhe konkurrencës, duke ofruar informacione të rëndësishme për menaxhimin tonë
 • Përdorimi i mjetëve dhe teknikave të marketingut për të rritur vetëdijen për produktet tona

Kualifikimet dhe Aftësitë

Aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara për këtë pozicion janë

 • Përvojë pune në fushën e shitjes, veçanërisht në tregun e ndërtimit apo të produktit të ngjashëm
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindjes së klientëve
 • Aftësi për të kuptuar dhe përshpjeguar detaje teknike të produkteve
 • Njohuri bazë e produkteve të dritareve të plastikës dhe aluminit dhe dyerve të brendshme nga druri është e preferueshme
 • Aftësi të shkëlqyera të përdorurit të mjeteve të teknologjisë së informacionit dhe programeve kompjuterike të zakonshme
 • Përgjegjshmëria dhe aftësia për të punuar në një mënyrë të pavarur
 • Licencë shoferi dhe mjet i disponueshëm për të udhëtuar në terren për të takuar klientët

Procedura e Aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni një CV të përditësuar dhe një letër motivimi përmes butonit Apliko tani.

Ju mirëpresim të aplikoni dhe ju dëshirojmë suksese në procesin e aplikimit!

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 October, 2023
Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1990
Telefoni
049 232 003 049 232**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse Online
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Agjent i Shitjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Shtator, 2023 nga HEALTH PHARMA
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Asistent/e të Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
19 Shtator, 2023 nga Startech
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Agjente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
15 Shtator, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 15 October, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
12 Shtator, 2023 nga Schafer
I vlefshëm deri më: 12 October, 2023
Shitës Ambulantiv
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
7 Shtator, 2023 nga UJË ZAJQECI
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Agjent i Shitjes në Teren
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e pjesshme (Part Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga Terranova Kosova
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga MADAME COCO
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Asistente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023