Kërkoni punë
18 Shtator, 2023

Pozita të lira pune në Auto Llapi.

Në kuadër të zhvillimit dhe zgjerimit të aktiviteteve të saj, kompania jonë AUTO LLAPI SH.P.K., është në kërkim të personave të motivuar dhe që kanë dëshirë të jenë pjesë e ekipit tonë.

Këto pozita të punës janë të hapura:

Konkursi eshte i hapur deri më 30 Shtator

Agjent i Shitjes/shitës në terren

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Shitja direkte në terren e pjesëve të automjeteve si dhe materialeve dhe aksesorëve tjerë
 • Mirëmbajtja e raporteve me klientët ekzistues dhe themelimi i raporteve me klientë të rinj
 • Pranimi i porosive nga klientët, procesimi dhe dërgimi i atyre porosive
 • Detyra të tjera të ngjashme, të caktuara nga menaxhmenti i kompanisë

Kriteret e kërkuara

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme (preferohet lëmia e tregtisë ose ekonomisë ), kërkohet diploma
 • Përvojë pune në shitje së paku 1 vit (preferohet në lëminë e auto pjesëve ose auto industrisë )
 • Të jetë person i orientuar për shërbim ndaj klientit
 • Të ketë aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Të ketë aftësi për punë ekipore (të jetë person bashkëpunues me stafin e kompanisë)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Njohuri rreth produkteve dhe brendeve të auto pjesëve (të paktën njohuri bazike)
 • Kërkohet patent shoferi kategoria B

Ju mund të aplikoni duke klikuar butonin Apliko tani.

Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
30 September, 2023
Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
2000
Telefoni
038 606 608 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shërbime Bankare dhe Financiare
22 Shtator, 2023 nga TEB
I vlefshëm deri më: 28 September, 2023
E-Commerce Specialist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Teknologji
22 Shtator, 2023 nga Libraria Dukagjini
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
21 Shtator, 2023 nga Termopan
I vlefshëm deri më: 20 October, 2023
Kundenberater
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
21 Shtator, 2023 nga Trenkwalder Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Asistente Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Fashion Designer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Shitëse Online
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Rrobaqepës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Patronist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Arkatare
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Xharra Group
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023