Kërkoni punë
11 Shtator, 2023

Vende të lira pune për Agjente të gjuhës gjermane, përfito :

  • Rrogë e cila arrin deri më 1000€
  • Bonuse nga performanca e duhur
  • Zhvillim profesionale dhe mundësi avansimi
  • Kontratë pune dhe siguri në aktivitetet e juaja

Mos humb mundësinë të bashkohesh në ekipin e Blitz Group!

Aplikoni duke klikuar butonin Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
11 October, 2023
BLITZ GROUP
Shikoni profilin
Industria
Shërbimi & Mbështetja e Klientit
Telefoni
045 203 408 045 203**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj