Kërkoni punë
7 Shtator, 2023

EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë 3 Agjent të Shitjes ne gjuhë suedeze ne Prishtinë

Ofrojmë

  • Pagë fikse + provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Orari 08.30 – 15.30 (e Shtunë dhe e Diela pushim)
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore
  • Aplikuesit duhet te flasin gjuhën suedeze rrjedhshëm

Për aplikim na kontaktoni në numër 049 332 547 ose përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
7 October, 2023
Industria
Telekomunikim
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kundenberater
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
21 Shtator, 2023 nga Trenkwalder Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e i/e Thirrjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
1 Shtator, 2023 nga Dyqani.com
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Telekomunikim
31 Gusht, 2023 nga Manpower Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Telekomunikim
23 Gusht, 2023 nga Swiss Romandie Consulting
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023